Start seizoen 2020/2021

Normaal gesproken beginnen de trainingen de eerste woensdag na de zomervakantie van de basisscholen. Dit jaar is dat woensdag 19 augustus. Het zou alleen best zo kunnen zijn dat we dit jaar door de Coronacrisis pas na 1 september mogen beginnen.

De start van de competitie is in het weekend van 12 september 2020. De eerste thuiswedstrijden zullen op vrijdag 11 september gespeeld worden. Maar ook dit is uiteraard afhankelijk van de coronacrisis.

De (voorlopige) teamindeling is onder dit bericht te lezen.

De trainingstijden zijn te vinden op http://esbcmenhir.nl/trainingen.

Voor nu wens ik jullie een fijne zomervakantie. En voor de jeugd onder 18 (en stiekem ook de oudere jeugd) het veldje in de Zwette is bij mooi weer altijd open.

#Staysave.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *