Clubhuis verkocht!

We beginnen 2021 met treurig nieuws. Het clubhuis aan de Looxmadwarsstraat 2 bij de Laatste Stuiverbrug is verkocht. De club bestaat inmiddels dik 52 jaar. En ook al sinds mensenheugenis was het oude brugwachtershuisje ons verzamelpunt voor uitwedstrijden, verenigingsavonden, bestuursvergaderingen en wat al niet meer. Eerst huurden wij het van de gemeente. Later kon onze oud-penningmeester het kopen en die stelde het aan ons ter beschikking. In de afgelopen jaren was het clubhuis vooral nog open na thuiswedstrijden van het herenteam. In de afgelopen twee seizoenen werd er vanwege Corona nauwelijks meer gebruik van gemaakt. Er kwam een goed bod…en wij gaan op zoek naar een nieuw verzamelpunt.

Het clubhuis moet leeg. Alles wat los zit mag weg. Als er mensen zijn die menen dat ze nog spullen in het clubhuis hebben liggen: meld je dan voor 16 januari a.s. bij de penningmeester (penningmeester@esbcmenhir.nl). Op niet geclaimde spullen mag een bod gedaan worden om de clubkas te spekken. Bieden begint altijd bij 0 en het hoogste bod wint! Alle leden krijgen mail met een inventarislijst en foto’s. Bieden kan via hetzelfde mailadres, waar ook andere belangstellenden dan leden zich mogen melden. 

De lijst en foto’s van de inventaris is op te vragen bij de penningmeester.