Aanpassing training oktober

Beste leden, ouders/verzorgers

De trainingen in oktober lopen anders dan gepland. Dit wordt veroorzaakt door een scheidsrechterscursus en de herfstvakantie.

De deelnemers van de scheidsrechterscursus hebben op woensdag 12 oktober een praktijk avond. Tijdens deze avond zullen de aankomende scheidsrechters een aantal wedstrijden moeten fluiten. Deze wedstrijden worden tussen 19:30 en 20:30 gespeeld door U16 en U20. Daar deze wedstrijden op het hele veld gespeeld worden vervallen de trainingen van U14.

Vanwege de herfstvakantie zijn op maandag 17 en woensdag 19 oktober geen trainingen in de RSG. De trainingen op woensdag in de Duinterpenhal gaan gewoon door. De woensdag training van U16 zal op 19 oktober in de Duinterpenhal zijn.

Groet,

Het bestuur en trainers van ESBC Menhir.