VertrouwensContactPersoon

Hallo iedereen,

Ik ben Ayse Jansma-Eronat, de vertrouwenscontactpersoon van onze basketbalvereniging ESBC Menhir. In deze rol sta ik klaar voor alle leden, ouders en vrijwilligers die vragen, zorgen of problemen hebben die ze in vertrouwen willen bespreken. Of het nu gaat om persoonlijke kwesties, teamdynamiek, pesten of grensoverschrijdend gedrag, ik ben er om te luisteren en te ondersteunen.

Mijn taak is om een veilige omgeving te creëren waarin iedereen zich gehoord voelt. Ik bied een luisterend oor, geef advies en kan, indien nodig, doorverwijzen naar passende hulp. Belangrijk om te weten is dat alle gesprekken volledig vertrouwelijk zijn. Iedereen die contact met mij opneemt, kan anoniem blijven als dat gewenst is.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je ergens mee zit. Samen werken we aan een positieve en inclusieve sportervaring voor iedereen.

Met vriendelijke groet,

Ayse Jansma-Eronat

Telefoon: 0648382376

Email: vcp@esbcmenhir.nl